Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transport ilegal de lemn, oprit pe DN74, la Feneş. Amendă de peste 10.000 de lei, dată de Poliţie

Publicat

În urma unui control în trafic, pe DN74, poliţiştii de ordine publică au constatat că şoferul unui camion a efectuat mai multe transporturi de material lemnos, folosind acelaşi aviz de însoţire, iar camionul avea RCA-ul expirat. A fost sancţionat contravenţional cu amenzi în valoare totală de 11.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat, transmite IPJ Alba.

În 22 august, poliţiştii specializaţi în combaterea delictelor silvice din cadrul Serviciului Ordine Publică al IPJ Alba, în timp ce acţiona pe DN74, pe raza localităţii Feneş, au oprit pentru control un camion ce era condus de un bărbat de 40 de ani din Feneş, care transporta cantitatea de 3,6 metri cubi material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul autoutilitarei a efectuat mai multe transporturi de material lemnos, în baza aceluiaşi aviz de însoţire al mărfii.

În conformitate cu art. 19 din Legea 171 din 2010 privind constatarea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, şoferul autoutilitarei a fost sancționat contravenţional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că asigurarea obligatorie de răspundere civilă a autoutilitarei era expirată, motiv pentru care conducătorul acesteia a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar complementar a fost dispusă reţinerea certificatului şi a plăcuţelor de înmatriculare.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax