Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transport ilegal de lemn urmărit de Poliţie, pe DN67C – Transalpina, la Şugag. Şoferul era sub influenţa alcoolului

Publicat

masina politie

Poliţiştii din Alba au urmărit în trafic, pe DN 67C – Transalpina, la Şugag, un camion ce transporta lemn şi al cărui şofer nu oprise la semnalul acestora. L-au prins în zona cartierului “Colonie” şi au descoperit că nu avea acte pentru materialul lemnos şi se afla şi sub influenţa alcoolului. S-a ales cu dosar penal.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, în jurul orei 21.00, poliţiştii Secţiei 7 Politie Rurală Sebeş, în timp ce acţionau pe raza comunei Şugag, au efectuat semnal regulamentar de oprire unei autoutilitare ce transporta material lemnos.

Conducătorul acesteia şi-a continuat drumul, încercând să scape de control, motiv pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea lui, reuşind să-l oprească în zona cartierului „Colonie” de pe raza localităţii Şugag.

Cu ocazia controlului efectuat, poliţiştii au constatat că bărbatul nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport pentru cei aproximativ 6 metri cubi de material lemnos transportat cu autospeciala. În plus, acesta era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea rezultată în urma testării cu aparatul etilotest fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului. Totodată, acesta a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171 din 2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar materialul lemnos a fost confiscat.

Şoferul camionului este un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Şugag.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax