Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transport ilegal de pâine, oprit la Arieşeni. Poliţiştii au confiscat 105 de franzele dintr-o autotilitară condusă de un tânăr din Bihor

Publicat

Un tânăr din judeţul Bihor a fost sancţionat de poliţiştii din Arieşeni, pentru transport ilegal de pâine. Cele 105 de franzele transportate cu o autoutilitară au fost confiscate de oamenii legii.

Miercuri, poliţiştii Postului de Poliţie Arieşeni, au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie.

Cu ocazia acestei acţiuni, pe DN75, pe raza localităţii Arieşeni, a fost depistat A.O.C., de 29 de ani, din judeţul Bihor, care transporta cu o autoutilitară cele 105 franzele, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

Faţă de conducătorul auto a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, conform Legii 12/1990, iar pâinile transportate ilegal au fost confiscate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax