Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Transport ilegal oprit la Alba Iulia: Poliţiştii au confiscat 4000 kg de pepeni pentru care un şofer din Dolj nu avea acte de provenienţă

Publicat

Poliţiştii din Alba Iulia l-au sancţionat pe un şofer din judeţul Dolj şi au confiscat 4000 de kilograme de pepeni, pentru care acesta nu a putut prezenta actele de provenienţă. Tânărul de 34 de ani transporta marfa cu o autoutilitară şi a fost oprit pentru control pe strada Tudor Vladimirescu din oraş.

Joi, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, împreună cu poliţişti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor au oprit pentru control, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Dăbuleni, judeţul Dolj.

Conducătorul autoutilitarei nu a putut prezenta documente legale de provenienţă pentru pepenii verzi pe care-i transporta, motiv pentru care poliţiştii au luat măsura sancţionării sale contravenţionale, iar cele 4.000 de kilograme de pepeni, transportate fără documente legale, au fost confiscate.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax