Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Transport public gratuit la Alba Iulia, vineri. Gabriel Pleșa cheamă angajații primăriei la un ”tur cu autobuzul” prin oraș

Publicat

Transportul public va fi gratuit vineri în Alba Iulia, au anunțat reprezentanții Primăriei Alba Iulia. 

Administrația locală bifează Săptămâna Europeană a Mobilității, în perioada 16 – 22 septembrie.

Campania promovează schimbarea comportamentului în favoarea mobilității active, a transportului public și a altor soluții de transport curate și inteligente.

În cadrul acestei inițiative, angajații municipalității sunt încurajați să vină la serviciu cu mijloace de transport în comun, cu bicicleta sau pe jos.

”Vineri, 20 septembrie 2024, transportul public va fi GRATUIT pe toate autobuzele STP, pentru toți cei care vor să folosească rețeaua modernă de transport în comun din Alba Iulia.

Tot vineri, dar după orele de program, angajații care doresc pot face un tur al municipiului cu autobuzul electric sau cel etajat, atât ca oportunitate de a petrece timp împreună, în afara spațiului de lucru convențional, cât și de a conștientiza, încă o dată, importanța utilizării transportului public, mai ales că lucrările la proiectele de mobilitate se apropie de final”, a declarat primarul Gabriel Pleșa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. CSOSO

    luni, 16.09.2024 at 11:51

    La un tur cu blicicletele pe cand ? Ca sa vada si domnul primar ce solutii au gasit pt bicilcisti si se mai si lauda cu asta. Cel mai tare e sensul pe banda, daca traseul meu e altul ce fac, ocolesc pana ajung la banda cu sensul potrivit ? Sau statia de autobuz care e pe traseul de biciclete? Sau treceri de pietoni pe unde nu trec pietoni, ca ei trec tot pe unde s-au obisnuit inainte ? Sau lipsa locurilor de parcare in zone in care erau mici comercianti si acum ei vor disparea ca…, bine ca a vem MALL-URI si P. si P. si L si K… restul sa se descurce frate!

  2. Nicu

    luni, 16.09.2024 at 13:04

    dom’ primar, Vinerea viitoare sa-i convoci la niște ședințe la intersecția de la stadion între orele 6:45 și 8:00 respectiv între 11:45 și 13:30 precum și între 16:00 și 18:30 ca să vadă cu ochii lor unde a dus incompetenta și lipsa de viziune a unora ca ei (sau chiar a unora dintre ei ca sunt acolo unii lipiți de scaune).

  3. Raluca Alexandra

    luni, 16.09.2024 at 17:59

    In Cluj Napoca in fiecare vineri e gratis transportul in comun pe toate liniile :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate