Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Transport public local de persoane cu autobuze electrice, la Ocna Mureș. Proiect finanțat prin PNRR

Publicat

Administrația locală a orașului Ocna Mureș continuă atragerea de investiții prin fonduri nerambursabile. Recent a fost depusă o documentație pentru dotarea transportului public local de persoane cu trei autobuze electrice, trei stații lente de încărcare și o stație rapidă. 

Potrivit reprezentanților administrației locale, luni, 16 mai a fost depusă documentația pentru dotarea transportului public local de persoane cu autobuze electrice.

Proiectul presupune achiziționarea a trei autobuze electrice cu lungimea de 10 m, precum și realizarea unei autobaze cu trei stații lente de încărcare și o stație rapidă la capăt de traseu (Războieni-Cetate).

Această investiție este realizată în parteneriat cu comuna Unirea, pe teritoriul căreia vor fi instalate două stații de încărcare electrice.

Proiectul are o valoare de 1.658.000 euro fără TVA și este finanțat prin PNRR, componenta C10, intervenția I.1.1 – Înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public (achiziția de vehicule nepoluante).

sursa: Primaria Ocna Mureș

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax