Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transportatori de mărfuri şi persoane, amendaţi de poliţiştii rutieri din Alba. Acţiune pentru prevenirea accidentelor

Publicat

TIR masini A1 În cadrul unei acţiuni organizate luni pe şoselele din judeţul Alba, care a vizat respectarea regulilor de circulaţie de către transportatorii de mărfuri şi persoane, un şofer a rămas fără permis şi alţi patru fără certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor. De asemenea, oamenii legii au dat amenzi de peste 10.000 de lei.

Luni, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicaţi transportatorii de mărfuri şi persoane şi combaterea ilegalităţilor comise de această categorie de participanţi la trafic.

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii din structurile de poliţie rutieră au constatat 66 de abateri contravenţionale ale transportatorilor de mărfuri şi persoane ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 11.880 lei.

Totodată, au fost reţinute patru certificate de înmatriculare şi un permis de conducere.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax