Connect with us
Publicitate

CUGIR

Transportul public local din Cugir și Vinerea, scos la licitație. 1,8 milioane de lei pentru delegarea gestiunii serviciului

Publicat

Primăria Cugir caută un operator pentru delegarea gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate, pe traseele Cugir și Cugir – Vinerea, pe o perioadă de trei ani.  

Primăria Cugir a lansat vineri în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru un contract de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate în oraş.

Valoarea totală estimată este de 1.800.000 de lei, fără TVA.

În prezent, serviciul de transport public local este efectuat de către operatorul de transport Livio Dario SRL, până la data de 31.12.2021 sau până la gestiunii delegate către un alt operator, pe două trasee, în orașul Cugir respectiv Cugir – Vinerea.

Potrivit studiului de oportunitate, beneficiarii serviciului de transport public de persoane, populația orașului Cugir, fac parte din categoria defavorizată, concretizată prin:

  • rata mare a șomajului
  • venitul mediu pe locuință este sub media pe țară
  • fluctuația mare a locurilor de muncă
  • dispersia mare a locurilor de muncă (amplasarea locurilor de muncă este echidistantă, relativ mare față de zona de locuințe, aproximativ 4-5 km de la zona Râul Mic la zona cuprinsă între Parcul Industrial Cugir și intrarea în oraș unde în prezent sunt cumulate cele mai multe locuri de muncă)
  • numărul relativ mic de locuri de parcare pentru autoturismele personale în zona locurilor de muncă
  • numărul mic al locuitorilor care utilizează bicicleta

Numărul mediu estimat de călători este de 240.000 / an, iar valoarea medie estimată a contractului este de 600.000 de lei/an. Numărul estimat de km este de 144.000 km/an, din care pentru traseul din Cugir 70.600 km/an, iar pentru traseul Cugir – Vinerea 73.400 km/an.

Durata contractului de gestiune a serviciului de transport public de călători în orașul Cugir va fi de maxim 3 ani.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax