Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Transporturi de brazi şi cherestea fără acte, interceptate de poliţişti, în Apuseni. Marfa a fost confiscată

Publicat

Poliţiştii din Munţii Apuseni au oprit, luni, două transporturi ilegale de cherestea, respectiv pomi de Crăciun. Au amendat şoferii autoutilitarelor şi au confiscat marfa pentru care aceştia nu au putut prezenta documente de provenienţă şi transport.

Luni, poliţiştii Postului de Poliţie Vadu Moţilor l-au identificat pe un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Albac, în timp ce transporta, pe DN75, cu o autoutilitară, 7,5 metri cubi de cherestea, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport. Materialul lemnos a fost  confiscat şi predat Ocolului Silvic Valea Arieşului pentru valorificare, iar faţă de conducătorul autoutilitarei a fost luată măsura sancţionării contravenţionale.

În noaptea de 18/19 noiembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Avram Iancu l-au depistat pe O.C., de 42 de ani, din comuna Avram Iancu, care transporta pe DJ 762, cu o autoutilitară, 10 pomi de Crăciun nemarcați şi pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de providență şi transport. Pmii de Crăciun au fost confiscați  şi predați  Ocolului Silvic Valea Arieşului pentru valorificare, iar şoferul a fost amendat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax