Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transporturi ilegale de brazi, oprite pe DN 74, la Şard şi Presaca Ampoiului. Poliţiştii au confiscat 120 de pomi de Crăciun

Publicat

Poliţiştii rurali de la secţia din Galda de Jos şi cei din Zlatna, alături de lucrători silvici au confiscat, miercuri, 120 de brazi transportaţi ilegal pe DN 74. În primul caz, este vorba despre şoferul unei autoutilitare cu care aducea 110 pomi de Crăciun din Munţii Apuseni, iar în al doilea, de un transport de 10 brazi nemarcaţi.

Poliţişti ai  Secţiei 1 de Politie Rurală Galda de Jos şi lucrători din cadrul Ocolului Silvic Alba Iulia au oprit pentru control, miercuri dimineaţa, la ora 6.20, pe DN 74, în Şard, o autoutilitară condusă de R.A.N. (22 de ani), din Albac, care transporta 110 pomi de Crăciun.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că 90 dintre pomii de Crăciun nu aveau documente de provenienţă, iar restul de 20 de brazi aveau alte crotalii decât cele menţionate în avizul de însoţire.

Faţă de conducătorul auto şi însoţitorul acestuia, P.C.V. (20 de ani), din Albac, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, iar cei 110 brazi de Crăciun au fost confiscaţi şi predaţi pentru valorificare, Ocolului Silvic Alba Iulia.

În aceeaşi zi, poliţiştii din Zlatna l-au depistat, pe DN 74, pe raza localităţii Poiana Ampoiului, pe Ş.V. (25 de ani), din Zlatna, care transporta cu o autoutilitară 10 brazi de Crăciun, pentru care nu a putut prezenta documente legale şi fără ca brazii să fie marcaţi.

Faţă de conducătorul auto a fost luată măsura sancţionării contravenţionale iar brazii au fost confiscaţi.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax