Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transporturi ilegale de lemn, oprite de Poliţie, la Alba Iulia şi Aiud. A fost confiscaţi aproape 20 mc de material lemnos

Publicat

tir lemn transport politia 2 În cadrul unei acţiuni cu efective mărite desfăşurate miercuri, 13 septembrie, Poliţia din Alba a confiscate aproape 20 mc de materiale lemnos, după ce a descoperit două transporturi ilegale, în trafic.

Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 16.30, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au depistat, pe DJ 750 C, un autovehicul, condus de un bărbat din judeţul Bistriţa-Năsăud, ce transporta buşteni de molid.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că pe avizul de însoţire al materialului lemnos era trecută cantitatea de 18,5 metri cubi de material lemnos, iar în realitate, camionul transporta 33,5 metri cubi.

Faţă de societatea comercială, deţinătoare a materialului lemnos, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale,  în conformitate cu prevederile art. 19 alin. 2 din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar cantitatea de 15,08 metri cubi de material lemnos a fost confiscată și predată în custodia Ocolului Silvic Aiud.

La ora 19.20, pe Calea Zlatnei din Alba Iulia a fost depistată o autoutilitară ce transporta 7,5 metri cubi de material lemnos, pentru care şoferul nu a putut prezenta documente din care să rezulte provenienţa legală a acestuia.

Faţă de conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 49 de ani, din Alba Iulia, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale conform art. 19 alin. 2 din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar materialul lemnos a fost confiscat şi lăsat în custodia Ocolului Silvic Alba Iulia.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax