Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transporturi ilegale de lemn oprite de Poliţie la Cugir. Amenzi de 10.000 de lei pentru doi şoferi de camioane

Publicat

lemn

Poliţiştii din Cugir au depistat două transporturi ilegale de lemn şi au dat amenzi în valoare totală de 10.000 de lei. Avizele de însoţire a mărfii nu erau completate corespunzător, iar materialul lemnos nu purta marca de transport.

Potrivit IPJ Alba, miercuri seara, poliţiştii din Cugir, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, din IPJ Alba, în zona „Râul Mare” din Cugir, au oprit pentru control două camioane încărcare cu câte 25 de metri cubi de material lemnos.

Conducătorii acestora au prezentat avizele de însoţire a mărfii, însă, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acestea nu erau completate corespunzător. Totodată, cu ocazia controlului efectuat aspra încărcăturilor, poliţiştii au constatat că materialul lemnos transportat nu avea aplicată marca de transport.

Față de cei doi conducători auto, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale, cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax