Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transporturi ilegale de lemn, oprite la Cugir: Doi şoferi transportau cu camioane 68 mc de material lemnos, fără acte

Publicat

TIR cu lemn Poliţiştii din Cugir au oprit, miercuri, două camioane ai căror şoferi transportau lemn fără acte. Oamenii legii au confiscat în total 68 mc de material lemnos şi i-au amendat pe conducătorii auto, doi tineri din Săsciori şi Cugir.

În urma efectuării unui control pe linia legalităţii transportului materialului lemnos, poliţişti din Cugir au oprit în trafic, pe strada Râul Mare din oraş, două autoutilitare care erau încărcate cu buşteni de esenţă răşinoase, conduse de T.C., de 29 de ani, din comuna Săsciori şi T.S., de 36 de ani, din Cugir.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în autoutilitara condusă de T.C. se transporta cantitatea de 36 mc material lemnos fără aviz de însoţire.

Conducătorul celuilalt autocamion a transporta cantitatea de 32 mc material lemnos fără aviz de însoţire.

Faţă de cei doi conducători auto s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu suma de 2.000 lei, iar ca masură complementară s-a dispus confiscarea cantităţii de 68 mc material lemnos, care a fost lăsată în custodie Ocolului Silvic Cugir.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax