Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Traseul unei linii de autobuz din Alba Iulia, modificat la solicitarea louitorilor dintr-un cartier

Publicat

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a anunțat că traseul unei linii de autobuz din oraș va fi modificat pentru a include cartierul Tolstoi. 

Acesta spune că decizia vine în urma solicitărilor mai multor locuitori ai cartierului. În prezent, aceștia au destul de mult de mers până la cea mai apropiată stație de autobuz.

”Linia 102, legătură între Gara CFR și Centrul de zi pentru vârstnici al municipiului Alba Iulia, va fi modificată astfel încât pe ruta de întoarcere, după opririle de la orele 9.15, 12.50 și 15.35 în stația Casa Armatei, să se intre pe strada Septimius Severus, cu ieșire în sensul giratoriu de la intersecția Calea Moților cu B-dul Horea.

Acest demers vine în urma întâlnirilor pe care le-am avut cu locuitorii cartierului Tolstoi, iar necesitatea înființării unei noi stații de transport public (în zona restaurantului Paragraf) a fost o concluzie evidentă, benefică pentru locuitorii din zonă.

Soluția optimă identificată este ca un microbuz cu o capacitate de 27 locuri să parcurgă această rută, ținând cont de rampa ce trebuie urcată.

Modificarea va fi pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local din 20 decembrie și sperăm ca până de Crăciun microbuzele să intre pe noua rută” a anunțat primarul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax