Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Treceri de pietoni din Alba Iulia desfiinţate, folosite în continuare din obișnuință. Pericol de accidente!

Publicat

21903642_1591548864200923_1132750236_n La Alba Iulia au fost desfiinţate, recent, mai multe treceri de pietoni, pentru a fluidiza traficul rutier în anumite zone din oraş, potrivit reprezentanţilor Primăriei. Trecătorii sunt atenţionaţi să respecte regulile de circulaţie şi să fie atenţi pe unde traversează strada, pentru a evita accidentele.

Treceri de pietoni desfiinţate sunt în zonele intersecţiilor Revoluţiei cu Vânătorilor (cartier Cetate), în Ampoi 3 – Republicii cu Arieşului (în apropierea magazinului Dacia), Avram Iancu cu Teilor (centru, în dreptul Liceului de Arte “Regina Maria”), Gheorghe Bariţiu cu Mesteacănului (în apropierea Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia).

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, decizia a fost luată pentru a asigura fluidizarea circulaţiei, cu avizul Poliţiei. Marcajele pietonale au fost şterse în zonele menţionate, iar indicatoarele de treceri de pietoni, îndepărtate.

În ceea ce priveşte planuri pentru viitorul apropiat, se pregăteşte supraînălţarea trecerii de pietoni de pe Bulevardul Încoronării, intersecţia cu strada Cetăţii (locaţie cunoscută pentru numărul mare de accidente). Lucrarea ar urma să fie făcută până la sfârşitul anului.

De asemenea, treceri de pietoni supraînălţate vor mai fi pe strada Lalelelor (pe sectorul dintre sediul Agenţiei de Mediu şi Lidl) şi la intersecţiile unde au fost desfiinţate unele treceri marcate. Mai exact, cele care au rămas, pe unele dintre părţile intersecţiilor, vor fi înălţate. Este cazul zonei Avram Iacu cu strada Călăraşi (centru), Gheorghe Bariţiu cu Mesteacănului (Cetate).

Cititori Alba24 au sesizat faptul că unii pietoni nu observă la timp că aceste treceri de pietoni au fost desfiinţate şi continuă să traverseze strada prin locuri cu care s-au obişnuit, riscând să fie implicaţi în accidente rutiere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ion

    miercuri, 27.09.2017 at 17:14

    Cum dracu sa nu fie folosite daca nimeni nu s-a sinchisit sa puna macar un afis cu”Trecere de poetoni desfintata!”,ca in alte orase!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax