Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei absolvenţi din promoţia 2016 şi-au început activitatea la Jandarmeria Alba. Au fost prezentaţi colegilor, în cadru festiv

Publicat

parada

ziua jandarmeriei 2016 La Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba îşi încep activitatea, din august, trei absolvenți ai școlilor de subofițeri jandarmi. Ceremonia de numire în funcție a acestora a avut loc luni 1 august, la sediul Inspectoratului, într-un cadru festiv.

După trecerea în revistă a formației, intonarea imnului national si prezentarea ordinelor de avansare de catre inspectorul șef, absolvenții au fost prezentați noilor colegi.

Este vorba despre o tânără absolventă a Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și doi absolvenți ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni încadrați în structurile jandarmeriei cu gradul de sergent major.

După o scurtă perioadă de acomodare, tinerii subofițeri vor fi repartizați la subunitățile operative ale unității unde își vor desfășura activitatea și vor avea ocazia să aplice noțiunile teoretice, dar și deprinderile practice pe care și le-au însușit de-a lungul celor doi ani de studiu petrecuți în școlile militare.

Unul dintre tinerii absolvenți a ținut să precizeze că profesia pe care și-a ales-o este cea la care a visat dintotdeauna, că este mândru că va putea să fie în sprijinul semenilor săi și asigură că pe parcursul carierei va da dovadă de devotament și dăruire față de arma pe care și-a ales-o.

Cei trei tineri subofițeri au fost asigurați de către comanda unității că vor fi sprijiniți pentru a se integra în noul colectiv, au fost felicitați și li s-a urat succes în activitatea pe care o vor desfășura la noile locuri de muncă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax