Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

TREI ACCIDENTE produse în Alba de șoferi sub influența alcoolului. Unul dintre ei nu avea nici permis

Publicat

etilotest_În weekend, polițiștii din Alba au fost sesizați în trei cazuri de accidente produse în Drîmbar, Alba Iulia și Șona, în care au fost implicați șoferi aflați sub influența alcoolului. Evenimentere rutiere s-au soldat doar cu pagube materiale, însă autorii s-au ales cu dosare penale. Unul dintre ei conducea fără permis.

Primul caz a ajuns în atenția polițiștilor de la Secția 6 Poliție Rurală Jidvei, sâmbătă, 5 decembrie, în jurul orelor 16.50. Evenimentul rutier, soldat cu pagube materiale, s-a produs pe strada Lungă din comuna Şona. Unul dintre conducătorii auto implicaţi în accident nu poseda permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule şi era sub influenţa alcoolului, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S.V., de 21 de ani, din comuna Perieni, judeţul Vaslui, a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele să a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 00.30, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au fost solicitaţi să soluţioneze un accident rutier, soldat cu pagube materiale, ce a avut loc pe strada Cheii din Drîmbar. V.C.M., de 25 de ani, din comuna Ciugud, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune laterală cu un autoturism parcat în afara carosabilului, avariindu-l.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,44 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de V.C.M., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În aceeaşi noapte, la ora 1.57, pe B-dul Ferdinand I din Alba Iulia, A.D.I., de 28 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat distanţă suficientă faţă de un autoturism care circula în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-un parapet şi apoi într-un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani, din Alba Iulia.

Din evenimentul rutier au rezultat doar pagube materiale, iar în urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, pentru A.D.I. a rezultat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto care a provocat evenimentul rutier, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax