Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei accidente rutiere, în Alba, în ultimele zile: Unul dintre ele produs de un șofer beat. Mai multe persoane au ajuns la spital

Publicat

Trei accidente rutiere au avut loc în ultimele două zile, în județul Alba. Unul dintre ele a fost provocat de un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice. În urma incidentelor rutiere din utilmele zile, trei persoane au ajuns în spital pentru îngrijiri medicale. 

Accident la Mănărade

La data de 4 martie 2022, în jurul orei 17,00, polițiștii din Blaj au intervenit pe raza localității Mănărade unde a fost semnalată producerea unui accident rutier.

Din primele cercetări a rezultat că un tânăr de 26 de ani, din comuna Sâncel, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 14 B, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în fața sa și era condus de un bărbat de 38 de ani, din Blaj.

În urma accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism au suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internat în spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Accident în Lancrăm

La data de 4 martie 2022, în jurul orei 19,40, polițiștii din Sebeș au intervenit, pe raza localității Lancrăm, pentru soluționarea unui accident rutier, soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări efectuate la locul producerii accidentului a rezultat că, în dreptul intersecției cu strada Veche, un bărbat de 49 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Sebeș.

În urma accidentului, o femeie de 48 de ani și o tânără de 25 de ani, ambele pasagere în primul autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportate la spital.

În urma testării conducătorilor auto, cu aparatul etilotest, a rezultat că cel de 49 de ani era sub influența băuturilor alcoolice, valoarea indicată fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Accident la Tăuți

La  data de 5 martie 2022, în jurul orei 09,00, o tânără de 25 de ani, din comuna Horea, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, în afara localității Tăuți, la kilometrul 92 + 100 de metri a pierdut controlul asupra autoturismului și s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, conducătoarea auto a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spital.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate