Connect with us
Publicitate

POLITICA

Trei activiști PES din județul ALBA au participat la Congresul Partidului Socialiștilor Europeni de la Roma

Publicat

Activistii PES Medrea Bogdan, presedinte TSD Alba, Muresan Corneliu, presedinte TSD Alba Iulia și Cristea Bogdan-Sorin, vicepreședinte PES activist România au participat în perioada 28 februarie – 2 martie la Congresul Partidului Socialiștilor Europeni, organizat la Roma în cadrul căreia a fost desemnat candidatul stângii europene pentru șefia Comisiei Europene în persoana actualului președinte al Parlamentului European, Martin Schulz.

Delegația României a fost cea mai importantă cu peste 40 de membri ai PES activists România din toată țara. La eveniment a participat și premierul Victor Ponta împreună cu europarlamentarii Corina Crețu, Daciana Sârbu, Viorica Dăncilă, ministrul Mediului Rovana Plumb si Secretarul General PSD Andrei Dolineaschi.

“Cu ocazia acestui eveniment PES activists România a fost desemnată ca cea mai importantă organizație de acest tip la nivel european reușind să demonstreze faptul că PSD și președintele Victor Ponta și-au asumat o adevărată agendă europeană iar că membri și simpatizanții social democrați din România sunt atașați valorilor europene. Împreună am desemnat un candidat comun al stângii la nivel european și ne propunem să câștigăm alegerile europarlamentare la nivel european” a declarat Victor Negrescu, președintele PES activists România și candidatul al PSD la europarlamentare.

PES activists Romania este o organizație compusă din membrii și simpatizanți PSD interesați să activeze în politica europeană prin intermediul Partidului Socialiștilor Europeni. Astăzi organizația noastră are peste 7000 de membrii în toată țara iar structura noastră este bucuroasă să fi organizat deja peste 300 de evenimente din 2007 până în prezent. PES activists România este oficial recunoscută de către statutul PSD și de către mai multe acorduri europene care îi conferă responsabilitatea pentru a dezvolta dezbaterea pe teme europene și colaborarea cu partide și militanți de stânga din întreaga Europă.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax