Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Trei autoturisme implicate într-un accident rutier pe DN1, la Galda de Jos. Două persoane au fost rănite şi transportate la spital

Publicat

Sâmbătă dimineaţa în jurul orei 7.30, pe DN1, în dreptul intersecţiei ce duce la Galda de Jos, a avut loc un accident rutier. Au fost implicate trei autoturisme, iar o persoană a rămas blocată în caroseria unei maşini şi a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare.

UPDATE: Din primele cercetări reiese faptul că impactul a avut loc în urma unei depăşiri neregulamentare. O Dacia Solenza s-a lovit frontal de un autoturism marca Peugeot, iar în urma impactului a mai fost acroşat încă un autovehicul. O persoană a fost tranportată în stare conştientă la Spitalul Judeţean Alba, iar alte două au fost rănite uşor.

UPDATE1: Accidentul s-a petrecut în momentul în care un bărbat de 34 de ani din Stremţ, V.L., aflat la volanul unui autoturism Peugeot, a intrat în depăşire într-o zonă cu linie discontinuă pe şosea şi a lovit pe contrasens o maşină Dacia Solenza condusă de G.I.T (un tânăr de 28 de ani) din Cugir. În urma impactului, Peugeot-ul a fost proiectat într-un Volkswagen Bora care circula în acelaşi sens, condus de M.L., un bărbat de 51 de ani din Aiud. Şoferul Peugeot-ului a rămas blocat în caroserie şi a fost nevoie de intervenţia echipajului ISU pentru a-l scoate dintre fiare. O femeie de 44 de ani, pasageră în maşină, a fost rănită uşor. A transportată la spital, alături de şofer, fiind posibil ca bărbatul să fie rănit grav.

UPDATE2: Potrivit IPJ Alba, “la ora 6.47, prin apelul de urgenţă 112, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a fost sesizat despre producerea unui accident rutier, soldat cu victime, pe DN 1, în zona localității Galda de Jos, județul Alba.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au stabilit că V.L. (34 ani), domiciliat în comuna Stremț, județul Alba, se deplasa cu autoturismul proprietate personală pe DN1, iar la km 393+695 metri, s-a angajat în depăşirea unui autovehicul care-l preceda, fără a se asigura corespunzător şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 28 ani, domiciliat în orașul Cugir, județul Alba.

În urma impactului, autoturismul condus de V.L. a fost proiectat într-un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani din Aiud, în același sens de mers cu autoturismul condus de V.L..

Ca urmare a accidentului V.L. a suferit o fractură de col femural, iar o femeie de 44 de ani pasagera în autoturismul condus de V.L. a suferit leziuni corporale ușoare”.

Potrivit ISU Alba, “SMURD Alba Iulia a intervenit sâmbătă dimineaţă, la ora 6.47, pe DN 1, km 393+635m, pe raza localităţii Galda de Jos la un accident rutier produs între trei autoturisme. În urma accidentului, două persoane au fost rănite, din care una a rămas încarcerată. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe SMURD pentru acordarea primului ajutor medical, pentru scoaterea persoanei rămasă încarcerată şi pentru transportarea acestora la spital”.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax