Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Un bărbat şi doi minori din Alba Iulia, cercetați penal pentru furt calificat. Au dat atacul cartierului Micești

Publicat

pol

Un bărbat şi doi minori din Alba Iulia sunt cercetaţi de poliţişti după ce au furat mai multe bunuri din două imobile din Miceşti, în valoare totală de 3.400 de lei.

Vineri, 1 iunie, pe baza datelor şi informaţiilor obţinute în cadrul cercetărilor efectuate, lucrători din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia – Biroul de Investigaţii Criminale au reuşit identificarea principalilor suspecţi în săvârşirea a două furturi pe raza municipiului Alba Iulia.

Din probatoriul administrat în cauză s-a stabilit faptul că în noaptea de 31 mai spre 1 iunie, Nicolae V. (50 ani), cunoscut cu antecedente penale, împreună cu doi minori de 16 ani şi respectiv de 15 ani, toţi cu domiciliul în municipiul Alba Iulia, judeţul Alba s-au deplasat în cartierul Miceşti şi prin escaladarea unui gard împrejmuitor al unui imobil şi efracţie au pătruns într-un garaj de unde au sustras bunuri in valoare de 2.800 lei. Ulterior, în aceeaşi noapte, suspecţii s-au deplasat la o cabană aflată în apropierea primului imobil şi prin efracţie au pătruns în cabană şi din interiorul acesteia au sustras bunuri în valoare de 600 lei.

Pe timpul cercetărilor s-a reuşit recuperarea în totalitate a bunurilor sustrase care au fost restituite părţilor vătămate.

În cauză s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax