Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei bărbați au bătut un tânăr din Alba. Doi au fost arestați preventiv, unul este dat în urmărire de poliție

Publicat

politie noaptea

Doi bărbați au fost arestați preventiv, pentru 30 de zile, după ce au bătut un tânăr de 32 de ani. În urma agresiunii bărbatul bătut are nevoie de aproape 50 de zile de îngrijiri medicale. 

De asemenea un al treilea bărbat care a participat la scandal este căutat de polițiști pentru a fi dus în fața magistraților. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 16 septembrie 2022, polițiștii Postului de Poliție Noșlac au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi bărbați, de 47 și 44 de ani, ambii din Luduș, județul Mureș, care sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în seara zilei de 14 septembrie 2022, în timp ce se aflau pe raza localității Găbud, comuna Noșlac, județul Alba, ar fi agresat un cunoscut, în vârstă de 32 de ani, provocându-i leziuni pentru care, potrivit certificatului medical prezentat de victimă, ar fi necesare 40 – 50 de zile de îngrijiri medicale.

Din cercetări a rezultat că la agresiune ar fi participat și un alt bărbat de 44 de ani, din Luduș, care, în  prezent, este căutat de polițiști, în  vederea luării măsurilor legale.

În cursul zilei de ieri, 17 septembrie, cele două persoane reținute au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, iar ulterior judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Aiud, care a dispus cercetarea lor în stare de arest preventiv, fiind emise mandate de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax