Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei bărbați, cu dosare penale pentru pescuit ilegal. Au fost prinşi de poliţişti pe malul râului Mureş, folosind unelte interzise

Publicat

pescuitTrei bărbați cu vârste de 18, 22 și 55  de ani s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși de polițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş în timp ce pescuiau pe râul Mureș, folosind unelte interzise.

Joi, 12 februarie, în timpul unei acţiuni de combatere a braconajului piscicol din albia râului Mureş, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş au depistat trei bărbaţi, cu vârste de 18, 22 şi 55 de ani, care pescuiau folosind unelte interzise.

Asupra acestora au fost găsite undiţe pe care aveau instalate dispozitive tip ancore.

Pe numele celor trei bărbaţi au fost întocmite dosare penale în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de „pescuit cu japca, suliţa, ţepoaica sau cu orice alte unelte înţepătoare sau agăţătoare, prin greblare sau harponare”, faptă prevăzută de art. 64 lit. l din OG 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax