Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei bărbați din Aiud, prinși la furat de lucernă. S-au ales cu dosar penal

Publicat

politie, IPJ, masina politie

Trei bărbați din Aiud au fost prinși de polițiști, în flagrant, imediat după ce au sustras baloți de lucernă, în valoare de 500 de lei, de pe terenul unui cetățean din Crăciunelu de Jos. Bărbații s-au ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Potrivit IPJ Alba, în seara zilei de 15 noiembrie 2020, polițiștii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj i-au prins, în flagrant, pe trei bărbați de 29, 36 și 48 de ani, toți din localitatea Aiudul de Sus, imediat după ce au sustras trei baloți de lucernă, de dimensiuni mari, din locul denumit ,,Ghibarț”, de pe raza localității Crăciunelu de Jos. Valoarea acestora a fost estimată de persoana păgubită la 500 de lei.

Față de cei trei bărbați, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dele Ali

    luni, 16.11.2020 at 14:33

    Ma frate , ce preocupari serioase are politia romana….sigur pe astia nu i-a prins politia ci propietarul!
    Cand se va ocupa politia de adevaratii infractori…cefe late…cei ce fura din case , cei ce se ocupa de trafic de persoane si prostitutie , cei ce se ocupa cu trafic de droguri….ACOLO E PREA GREU! Mai bine ne ocupam de acarul Paun! Stiti cum e politia..? … viteaza cu cei slabi si mica,mica, mica cu cei puternici !
    P.S. …O mica intrebare pt. tovarasii politisti…sa intelegem si noi….cum pot calatori peste granita oameni care nu au nici macar un act de identitate valid?…Chiar ne credeti prosti?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax