Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei bărbaţi din Aiud, sancţionaţi de jandarmi, după ce au fost surprinşi în timp ce cerşeau şi consumau alcool în public

Publicat

Trei bărbaţi din Aiud s-au ales cu amenzi de la jandarmi după ce au provocat scandal în faţa unui imobil din oraş şi cerşeau bani de la trecători. Aceştia consumau alcool şi au deranjat locatarii. Jandarmii reamintesc sancţiunile pentru aceste fapte.

Cei trei au fost depistaţi de un echipaj de jandarmerie, luni, 16 iunie, în jurul orei 18.00, pe strada Unirii din municipiul Aiud. Aflaţi în faţa unui imobil, aceştia consumau alcool, ţipau şi vociferau zgomotos, provocând indignarea locatarilor şi a celor din jur. De asemenea, doi dintre aceştia, apelau la mila trecătorilor pentru a face rost de bani şi ţigări. Identificaţi ca fiind Marcel N. (36 de ani), Sandu P. (52 de ani) şi Carol G. (42 de ani), toţi domiciliaţi în Aiud, au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 400 de lei.

Având în vedere că vara, de regulă, se înregistrează o mai mare incidenţă a acestor fapte, jandarmii reamintesc că, potrivit prevederilor legale, reprezintă contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 100 şi 500 de lei consumul de băuturi alcoolice pe drumuri publice, în parcuri, stadioane şi terenuri sportive, în instituţii culturale, săli de spectacole sau unităţi economice. De asemenea, este interzis în toate mijloacele de transport în comun, autogări şi gări, indiferent dacă sunt de stat sau private.

Echipajele de jandarmerie vor acţiona ferm atât pentru prevenirea cât şi pentru combaterea consumului de alcool în public.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax