Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei bărbaţi din Alba, accidentaţi pe DN1, în apropierea localităţii sibiene Scoreiu. Au fost transportaţi de urgenţă la spital

Publicat

Trei bărbaţi din judeţul Alba au fost răniţi într-un accident ce a avut loc vineri dimineaţă pe DN1, în apropierea localităţii sibiene Scoreiu, situată între Sâmbăta de Jos şi Avrig, pe drumul spre Făgăraş şi Braşov. Cei trei răniţi, în vârstă de 19, 34 şi 55 de ani, au fost transportaţi la spitalul din Sibiu, conştienţi, dar cu multiple leziuni şi contuzii.

Una dintre victime a fost încarcerată şi a fost nevoie de intervenţia ISU pentru scoaterea acesteia din maşină. Traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate. Accidentul s-a produs în jurul orei 9.00, între o autoutilitară şi un camion.

UPDATE: Cele trei persoane sunt din Sebeş şi Roşia de Secaş. Acestea se aflau într-un microbuz de transport marfă, care a intrat în coliziune cu un TIR.

Sursa: Citynews

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax