Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei bărbați din Alba au furat patru oi, apoi le-au dus acasă și le-au tăiat. Polițiștii i-au reținut și le-au făcut dosar penal

Publicat

oi ovine

Trei bărbați din Bucerdea Grânoasă s-au ales cu dosar penal, după ce au furat patru oi dintr-o stână. Apoi au dus oile la casa unuia dintre ei și le-au sacrificat. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 28 august 2021, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au identificat și reținut 3 bărbați, de 25, 26 și 54 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, care sunt bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată în dimineața aceleiași zile.

În sarcina lor, s-a reținut faptul că, în noaptea de 27/28 august, ar fi sustras, de la o stână care aparține unui cetățean din comună, 4 oi pe care le-au dus la locuința bărbatului de 54 de ani, unde le-ar fi sacrificat.

Cele 3 persoane vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax