Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei bărbați din Alba care au fost prinși cu cannabis au scăpat de dosarele penale. Motivele invocate de procurorii DIICOT

Publicat

Trei bărbați din Alba, care au fost despistați cu droguri asupra lor au scăpat de urmărirea penală. Motivul: aveau o cantitate redusă. Însă pentru a scăpa de dosarul penal aceștia au avut de așteptat câteva luni bune, sau chiar ani.

Dosarele penale au fost instrumentate de DIICOT Alba Iulia. Doi dintre ei au avut o cantitate mică de droguri în casă, droguri descoperite cel mai probabil în urma unor percheziții. 

Cel de al treilea a fost depistat pe Bulevardul Transilvaniei, în urma unui control de rutină.

Dosarele au fost închise în data de 29 februarie 2024, la cererea procurorilor DIICOT Alba Iulia.

Unul dintre cei vizați a fost depistat cu 0.28 grame fragmente vegetale care conţin THC și un grinder, în urma unor percheziții în data de 29 decembrie 2022.

Într-un alt dosar, la locuința unui bărbat, în urma unor percheziții din noaptea de 14 spre 15 mai 2023, anchetatorii au descoperit 0,43 grame canabis.

De asemenea, în cel de al treilea dosar, un tânăr a fost prins, în urma unui control cu 0,80 grame de cannabis. Acesta a fost oprit în data de 17 septembrie 2023.

Procurorii au cerut închiderea dosarelor deoarece faptele au fost minore, iar continuarea anchetei ar fi costat mult prea mult comparativ cu infracțiunea reținută.

Mai mult de atât, procurorii au precizat că scopul lor este de a prinde și aduce în fața justiției dealerii de droguri.

Drept urmare, în data de 29 februarie, magistrații Tribunalului Alba au admis cererea procurorilor. Aceștia au confirmat renunțării la urmărirea penală.

Decizia a fost definitivă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax