Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei bărbaţi din Alba, condamnaţi pentru furt şi infracţiuni rutiere, reținuţi de polițiști. Un tânăr de 23 de ani era urmărit național

Publicat

arestat_catuse Poliţiştii din Alba au depistat luni, 18 ianuarie, trei bărbaţi, posesori ale unor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Unul dintre ei era urmărit la nivel naţional, întrucât se sustrăgea executării pedepsei. Doi au fost condamnaţi pentru furt calificat, tentativă de furt, iar unul pentru conducere fără permis și distrugere.

La data de 18 ianuarie, în jurul orelor 16.30, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, beneficiind de sprijinul poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale şi al jandarmilor, l-au depistat şi reţinut, pe raza municipiului Alba Iulia, pe C.A., de 23 de ani, din Alba Iulia, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat de Judecătoria Alba Iulia la 2 ani şi 10 luni închisoare pentru furt calificat şi tentativă de furt.

Bărbatul se sustrăgea executării pedepsei şi era urmărit, la nivel naţional, din 13 ianuarie 2016.

Acesta a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

În aceeași zi, poliţiştii de investigaţii criminale din Blaj l-au identificat şi reţinut pe C.O.C., de 37 de ani, din Blaj, posesorul unui mandat de executare a pedepsei privative de libertate de 9 luni închisoare, emis de Judecătoria Blaj, pentru comiterea infracțiunii de furt.

În jurul orei 14.00, poliţiştii Postului de Poliţie Cergău l-au identificat şi reţinut pe G.G.L., de 29 de ani, din comuna Cergău, care posedă un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 14 ianuarie 2016, de Judecătoria Blaj, fiind condamnat la 2 ani şi 5 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului şi distrugere.

Şi în aceste cazuri, condamnaţii au fost depuşi în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax