Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei bărbați din Alba Iulia, ARESTAȚI preventiv. Au fost prinși de polițiști în timp ce transportau bunuri furate dintr-o pensiune din comuna Meteș

Publicat

politia noaptea Trei bărbați de 30, 34 respectiv 35 de ani din Alba Iulia au fost arestați preventiv pentru furt. Aceștia au fost prinși de polițiștii din Alba Iulia în timp ce transportau, cu un autoturism, bunuri sustrase dintr-o pensiune din comuna Meteș.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 5 martie, în jurul orei 00.20, polițiștii Biroului Rutier Alba Iulia au oprit pentru control, pe strada Craivei din Alba Iulia, un autoturism ce transporta, în portbagaj, un frigider.

Autoturismul era condus de D.S., de 34 de ani, din Alba Iulia, iar pasagerii au fost identificați ca fiind G.G., de 30 de ani și G.N.M., de 35 de ani, ambii din Alba Iulia.

Niciunul dintre ocupanții autoturismului nu au putut justifica transportul frigiderului și nici al râșniței de cafea găsite în portbagajul autoturismului, fapt ce a trezit polițiștilor suspiciunea unei posibile fapte penale.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate împreună cu polițiștii de investigații criminale și cu cei ai Secție 1 Poliție Rurală Galda de Jos, s-a stabilit faptul că, în noaptea de 4/5 martie, cei trei bărbați au profitat de faptul că ușa unei pensiuni din comuna Meteș a rămas neasigurată și a sustras frigiderul și râșnița de cafea, bunuri a căror valoare a fost estimată de păgubit la 1.200 de lei.

Cei trei bărbaţi au fost reținuți, pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia și instanței de judecată care a dispus cercetarea lor în stare de arest preventiv, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax