Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

TREI bărbaţi din Alba Iulia, REŢINUŢI pentru furturi din case în construcție din cartierele Orizont şi Partoş. Prejudiciu de 4000 de lei

Publicat

perchezitii Polițiștii de investigații criminale din Alba Iulia i-au reţinut pe trei bărbaţi din oraş, suspecţi principali în şapte cazuri de furt din case aflate în construcţie în cartierele Orizont şi Partoş. Aceştia au sustras componente din cupru de la instalaţiile de încălzire şi electrice precum alte bunuri, valoarea totală a prejudiciului fiind estimată la 4.000 de lei. Materialele le-au vândut la un centru de colectare deşeuri din Sebeş. Cei trei au fost reţinuţi în urma percheziţiilor de joi, la Sebeş şi Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat, joi, măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore faţă de G.G., de 29 de ani, G.N.M., de 34 de ani şi N.A.C., de 25 de ani, toţi din Alba Iulia, care sunt suspectaţi de comiterea mai multor furturi din case în construcţie aflate pe raza municipiului Alba Iulia.

Citește și PERCHEZIȚII domiciliare și la un centru de colectare a deșeurilor neferoase din Sebeș. Persoane bănuite de furturi din case

În cauza aflată în lucru la Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, există suspiciunea rezonabilă că în perioada 17 – 24 ianuarie, cei trei bărbaţi au pătruns, prin efracţie, în 7 case aflate în construcţie, din cartierele Orizont şi Partoş ale municipiul Alba Iulia şi au sustras componente din cupru de la instalaţiile de încălzire şi electrice precum alte bunuri, valoarea totală a prejudiciului fiind estimată la 4.000 de lei.

Ulterior, cei trei bărbaţi ar fi valorificat cuprul rezultat din furturi, la un centru de colectare a deșeurilor neferoase din municipiul Sebeş.

Pentru documentarea activităţii infracţionale în cauză, joi, poliţiştii de investigaţii criminale, sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi, au efectuat 5 percheziţii din care trei la domiciliile celor trei bărbaţi şi două în municipiul Sebeş (la un centru de colectare a deşeurilor neferoase şi la reprezentantul legal al acesteia).

Vineri, cei trei bărbaţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru luarea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax