Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei bărbaţi din Alba Iulia, Sebeş şi Sâncel, cu dosare penale pentru infracţiuni rutiere. Unul dintre ei conducea un tractor neînmatriculat, fără permis

Publicat

tractor Trei bărbaţi din Alba Iulia, Sebeş şi Sâncel s-au ales cu dosare penale, în perioada 5-6 octombrie, după ce au fost depistaţi de poliţişti, în timp ce conduceau fără permis, sub influenţa alcoolului sau autovehicule neînmatriculate. Este şi cazul unul vârstnic, de 72 de ani, din Sâncel, cercetat pentru conducerea unui tractor neînmatriculat şi fără permis.

Potrivit IPJ Alba, luni, 5 octombrie, în jurul orei 11.00, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia l-au depistat pe M.C.G., de 28 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul Încoronării din Alba Iulia, având permisul de conducere suspendat.

Faţă de M.C.G., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

Luni, în jurul orei 15.45, poliţiştii din Sâncel l-au depistat pe un bărbat în vârstă de 72 de ani, din Sâncel, în timp ce conducea, pe o stradă din comună, un camion neînmatriculat.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Marţi dimineaţa, la ora 5.29, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au oprit pentru control, pe B-dul Republicii din Alba Iulia, un autoturism condus de G.M., de 43 de ani, din Alba Iulia.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de G.M., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax