Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei bărbaţi, din Alba Iulia şi Blaj, cu dosare penale. Au condus cu permisul suspendat, cu alcool „la bord” sau o maşină neînmatriculată

Publicat

actiune politia filtru politistTrei bărbaţi din Alba Iulia şi Blaj sunt cercetaţi de poliţiştii rutieri după ce au condus fără permis, sub influenţa alcoolului sau un autovehicul neînmatriculat. Cei trei au fost depistaţi în trafic, marţi, 25 octombrie, respectiv în noaptea de marţi spre miercuri.

Potrivit IPJ Alba, marţi, în jurul orei 10.55, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat în trafic, pe Drumul Judeţean 107, un bărbat de 28 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism cu viteză peste limita legală. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

În jurul orei 13.27, poliţiştii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Blaj l-au depistat pe un bărbat de 48 ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,58 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 00.30, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au depistat pe M.I., de 30 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea, pe strada pe strada Calea Moților, un autoturism neînmatriculat. Faţă de M.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax