Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei bărbați din Alba, prinși băuți la volan. Sunt cercetați pentru conducere sub influenţa alcoolului

Publicat

etilotest, test alcool, politia

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din Alba au depistat 3 şoferi ce conduceau autovehicule fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba reaminteşte conducătorilor auto că, pe lângă faptul că există posibilitatea producerii unui accident rutier, dacă conduc sub influenţa băuturilor alcoolice, riscă închisoarea de la 1 la 5 ani.

Poliţiştii rutieri din Alba Iulia, în timp ce acţionau pe strada Ampoiului din Alba Iulia, l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din Alba Iulia, ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În aceeași zi în jurul orei 20.40, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 44 de ani, din comuna Valea Lungă, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Victoriei din comună, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.86 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de stâng, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Tot marți, poliţiştii din Teiuş au întocmit dosar penal faţă de un bărbat de 30 de ani, din comuna Stremţ, sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Se pare că, în după amiaza zilei de 22 mai a.c., bărbatul, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, ar fi condus un autoturism pe strada Avram Iancu din Teiuş.

În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax