Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei bărbați din Alba sunt cercetați pentru infracțiuni rutiere. Au fost prinşi la volanul unor mașini neînmatriculate sau cu alcool „la bord”

Publicat

politie

politia rutiera sofer politie politist Trei bărbaţi s-au ales cu dosare penale pentru infracţiuni rutiere, marţi, după ce au fost prinşi la volanul unor maşini neînmatriculate sau cu alcool “la bord”. Cei trei au fost opriţi la Hopârta, lângă Aiud, la Cenade şi în Munţii Apuseni, la Baia de Arieş.

Poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Aiud, în timp ce acţionau pe raza comunei Hopîrta, au oprit, marţi, pentru control, un tractor condus de un bărbat de 38 de ani, din Aiud, care nu avea montate plăcuţe cu numere de înmatriculare sau înregistrare.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că tractorul nu este înmatriculat sau înregistrat în circulaţie. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiuni de „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Agenţii de poliţie din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, în timp ce efectuau activităţi de patrulare, pe raza comunei Cenade, au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 61 ani, din comună. Maşina avea numere de înmatriculare provizorii. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că numerele de înmatriculare erau expirate şi s-a deschis dosar penal.

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Baia de Arieş, în timp ce desfăşurau activităţi pe linie de poliţie rutieră, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din oraş.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,49 mg./l alcool în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Câmpeni unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de bărbat se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax