Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei bărbați din Alba, urmăriți internațional de poliția franceză au fost arestați preventiv. În ce furturi erau specializați

Publicat

mascati, politie

Doi bărbați din Alba care din câte se pare au făcut parte dintr-o grupare ce s-ar fi ocupat cu furtul de scule și bunuri din șantierele din Franța, sunt ceruți de autoritățile franceze pentru a fi cercetați. 

Un al treilea bărbat chiar a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru fapte similare.

Mai exact, magistrații Curții de Apel Alba Iulia au admis arestarea preventivă a doi bărbați din Sebeș și unul din Aiud pe numele cărora autoritățile franceze au emis mandate de arestare europene de arestare.

Doi dintre cei vizați sunt din Sebeș și potrvit reprezentaților Curții de Apel Alba Iulia în anul 2019 aceștia ar fi intrat într-un șantier dintr-o localitate din Franța de unde ar fi sustras zeci de scule dar și alte bunuri pe care le-ar fi încărcat într-o mașină. Însă ar fi fost surpinși de oamenii legii și ar fi abandonat mașina cu toate bunurile furate. Autoritățile i-ar fi depisat pe cei doi după ce unul dintre ei și-ar fi pierdut telefonul în mașină.

Un al treile bărbat din Aiud, despre care există suspciunea că ar avea legături cu cei doi din Sebeș a fost deja condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru mai multe furturi de scule de pe șantierele din Franța.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax