Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei bărbați din Blaj, cu dosar penal pentru braconaj piscicol. Au fost prinși în flagrant, pe malul râului Târnava Mare

Publicat

pescuit ilegalTrei bărbați din Blaj au fost depistați de polițiști, în flagrant, în timp ce braconau în albia râului Târnava Mare.

Potrivit IPJ Alba, joi, între orele 10.00 şi 14.00, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au organizat o acţiune de combatere a braconajului piscicol, pe cursurile râurilor Târnava Mare şi Târnava Mică.

Cu ocazia acestei acţiuni, au fost depistaţi, în flagrant delict, trei bărbaţi, de 61, 59 şi 46 de ani, din municipiul Blaj, care braconau, în albia râului Târnava Mare, prin metoda greblare.

Faţă de cei trei bărbaţi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de braconaj piscicol, în conformitate cu prevederile art. 64, lit.j și l din O.G.23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, iar uneltele folosite de aceştia au fost confiscate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax