Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei bărbați din Blaj, REȚINUȚI de polițiști, după ce ar fi sustras mai multe scule electrice dintr-o hală

Publicat

Poliţiştii din Blaj au identificat 5 persoane din municipiu ca bănuite de comiterea unui furt cu un prejudiciu de 4.000 de lei. Pentru documentarea activităţii infracționale, poliţiştii au făcut o percheziţie. Trei persoane au fost reţinute.

Potrivit IPJ Alba, la data de 6 martie, poliţiştii din Blaj i-au identificat pe 4 tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 21 de ani şi pe un bărbat de 40 de ani, toţi din municipiul Blaj, ca persoane bănuite de comiterea unui furt reclamat poliţiei la data de 7 februarie, a cărui prejudiciu a fost estimat la 4.000 de lei.

Se pare că, în noaptea de 6/7 februarie, cei 5 au pătruns, prin efracţie, în hala unei societăţi comerciale din Blaj şi au sustras mai multe scule electrice şi cabluri.

Pentru documentarea activității infracționale a persoanelor cercetate, marți, 6 martie, poliţiştii din Blaj, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi, au făcut o percheziție.

Faţă de 3 dintre persoanele cercetate, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri, 7 martie, acestea să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax