Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei bărbaţi din Cugir, prinşi de poliţişti după ce au spart o maşină în Alba Iulia, cercetaţi şi pentru furturi din autovehicule la Sebeş

Publicat

geam spart masina Trei dintre cei patru bărbaţi din Cugir prinşi de poliţişti în 11 iunie, după ce au spart mai multe maşini şi au furat bunuri din interiorul acestora, sunt cercetaţi şi în alte cazuri. Oamenii legii au descoperit că sunt suspecţi şi în alte trei situaţii de furt din autovehicule reclamate la Sebeş.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţei Municipiului Sebeş au stabilit că, în noaptea de 4/5 iunie, G.C.A., de 24 de ani, S.F.I., de 25 de ani şi G.M.S., de 41 de ani au spart geamul unui autoturism parcat pe strada Uliţa de Sus din Lancrăm şi a sustras bunuri în valoare de 800 de lei.

În noaptea de 9/10 iunie, au spart geamul unui autoturism parcat pe strada Mihail Kogălniceanu din Sebeş şi au sustras bunuri în valoare de 1.000 de lei şi au încercat să fure dintr-un alt autoturism.

Cercetările sunt continuate.

Cei patru bărbaţi din Cugir au fost reţinuţi în 11 iunie de poliţiştii din Alba Iulia, pentru comiterea mai multor furturi din autovehicule din municipiu. Unul dintre aceste cazuri a fost sesizat şi de Alba24 şi s-a produs în noaptea de 30 spre 31 mai, în parcarea unui hotel din Alba Iulia. Păgubit a fost un bărbat din judeţul Arad.

Citeşte şi FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24: Ghinion pentru un bărbat din judeţul Arad, la Alba Iulia. I-a fost spartă maşina în parcarea unui hotel din Cetate

Aceştia au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, însă doar pentru S.F.I. a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

AICI, mai multe detalii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax