Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei bărbați din județul Alba cercetați de poliție. Au condus sub influența băuturilor alcoolice

Publicat

etilotest, test alcool, politia

Trei persoane din județul Alba au fost depistate de polițiști în weekend-ul ce a trecut, în timp ce conduceau autovehicule aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Unul tânăr de 25 din Abrud nu avea nici permis de conducere, iar un alt tânăr din Zlatna în urma testării etilotestul, a rezultat valoarea de 0,84 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 28 iulie 2018, în jurul orei 23.00, poliţiştii de siguranţă publică din Abrud, în timp ce acţionau pe strada Lt. Anca Virgil din oraş, l-au depistat pe un tânăr de 25 de ani, din Abrud, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 28 iulie 2018, în jurul orei 23.45, poliţiştii rutieri din Aiud, în timp ce acţionau pe strada Cuza Vodă din municipiu, l-au depistat pe un bărbat de 56 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,92 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 29 iulie, în jurul orei 06,20 poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Orașului Zlatna, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Almaşu Mare, l-au depistat pe un tânăr de 20 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,84 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducători auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax