Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei bărbaţi din judeţul Alba, cu dosare penale, după ce au fost opriţi în trafic, de Poliţie

Publicat

Trei bărbaţi, unul din Blaj, altul din Aiud şi celălalt din Roşia de Secaş s-au ales, miercuri, cu dosare penale. Au condus autovehicule fără permis sau cu alcool „la bord”.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 8 noiembrie, în jurul orei 7.20, poliţiştii rutieri din Blaj, în timp ce acţionau pe strada Clujului din municipiu, l-au depistat pe un bărbat de 58 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În jurul orei 8.50, poliţiştii din Teiuș, în timp acţionau pe strada Clujului din oraş, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din Aiud. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului era expirată din luna iunie 2017.

Tot miercuri, la ora 14.30, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 67 de ani, din comuna Roșia de Secaş, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax