Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei bărbați din județul Hunedoara, prinşi în flagrant delict la Alba Iulia. Au încercat să spargă un magazin alimentar din municipiu

Publicat

furt casaTrei bărbați din județul Hunedoara s-au ales cu dosar penal pentru tentativă de furt calificat. Aceștia au încercat să spargă, în noaptea de joi spre vineri, un magazin alimentar situat pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Alba Iulia.

Poliţiştii din Alba Iulia au identificat trei bărbaţi din judeţul Hunedoara bănuiţi de comiterea unei tentative de furt la un magazin din Alba Iulia. În autoturismul acestora au fost găsite mai multe unelte susceptibile a fi folosite la forţarea uşilor.

Potrivit IPJ Alba, la data de 7 octombrie, în jurul orei 4.15, în urma apelului unui cetăţean care semnala prezenţa unor indivizi suspecţi pe strada Ştefan cel Mare din Alba Iulia, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsuri pentru identificarea acestora.

Astfel, la scurt timp de la sesizare, pe Bulevardul Ferdinand I din municipiu a fost depistat un autoturism, înmatriculat în judeţul Hunedoara, cu care circulau trei bărbaţi, de 22, 29 şi 31 de ani, doi din Deva şi unul din comuna Şoimuş.

Cu ocazia controlului efectuat, în autoturism au fost găsite mai multe răngi, mănuşi şi sacoşe, bunuri susceptibile de a fi folosite la comiterea de furturi.

În primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în noaptea de 6/7 octombrie, cei trei indivizi s-au deplasat din Deva în Alba Iulia şi au încercat să pătrundă, prin efracţie, într-un magazin alimentar de pe strada Ştefan cel Mare, însă au renunţat, în momentul în care s-a declanşat sistemul de alarmare.

Poliţiştii i-au condus, pe cei trei bărbaţi, la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, pe numele lor fiind întocmit dosar penal în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de furt calificat, urmând ca faţă de aceştia să fie dispuse măsurile legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate