Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei bărbați din Roșia Montană s-au bătut într-un bar: au spart sticle și pahare și au continuat scandalul în stradă

Publicat

noapte

Trei bărbați din Dăroaia, Roșia Montană s-au ales cu dosar penal după ce s-au bătut într-un bar. Aceștia au spart mai multe sticle și pahare și au continuat scandalul în stradă, fiind potoliți doar de intervenția polițiștilor.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 septembrie 2019, polițiștii Postului de Poliție Roșia Montană au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 20 de ani, de tatăl acestuia, în vârstă de 40 de ani și de un alt bărbat de 39 de ani, toți din Dăroaia, comuna Roșia Montană.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 17 octombrie 2019, în timp ce se aflau într-un bar din Gura Roșiei, s-ar fi agresat reciproc și ar fi spart sticle și pahare.

Scandalul a continuat și în stradă, în fața localului public și a fost aplanat de intervenția polițiștilor, care au fost sesizați, printr-un apel prin 112.

Pe numele persoanelor implicate a fost întocmit dosar penal, pentru lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar ulterior au fost prezentate în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax