Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Trei bărbaţi din Sebeş, prinşi în flagrant de poliţişti în timp ce furau fier vechi. Prejudiciul de 400 lei a fost recuperat

Publicat

Trei bărbaţi din Sebeş au fost prinşi în flagrant de poliţişti, miercuri, în timp ce furau fier vechi din incinta unei societăţi comerciale din Sebeş. Cercetările oamenilor legii au dovedit că, anterior flagrantului, aceştia, împreună cu un al patrulea bărbat, au reuşit să sustragă fier vechi în valoare de 400 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar cei 4 bărbaţi sunt cercetaţi în prezent sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

O patrulă mixtă, formată din agenţi de siguranţă publică din cadrul Politiei municipiului Sebeş şi jandarmi, a prins în flagrant, miercuri, 15 februarie 2012, la ora 15.02, 3 bărbaţi cu vârste între 27 şi 38 de ani, toţi din Sebeş, în timp ce sustrăgeau fier vechi din incinta unei societăţi comerciale din municipiul Sebeş.

În această cauză mai este cercetat V.V.C., de 27 de ani, din Sebeş, în urma cercetărilor efectuate stabilindu-se că, anterior prinderii în flagrant, cei 4 suspecţi au reuşit să sustragă fier vechi în valoare de 400 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat, iar faţă de cei 4 suspecţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax