Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Trei bărbați din Sebeș, prinși în trafic de Poliție, la scurt timp după ce au furat dintr-o locuință din Câmpeni

Publicat

Trei bărbați din Sebeș s-au ales cu dosar penal după ce au furat un aparat de sudură dintr-o locuință din Câmpeni. Polițiștii i-au prins în trafic, pe drumul de întoarcere spre Sebeș.

Potrivit  IPJ Alba, luni, 24 aprilie, o femeie de 50 de ani, din localitatea Roșia Montană, i-a sesizat pe polițiștii din Câmpeni cu privire la faptul că, din locuința sa de reședință, din Câmpeni, persoane necunoscute i-au sustras un aparat de sudură.

La scurt timp după sesizare, polițiștii i-au depistat pe cei trei bărbați, în timp ce se deplasau spre municipiul Sebeș. În urma controlului auto a fost găsit aparatul de sudură sustras, în valoare de 2000 de lei.

Cei trei, în vârstă de 39 de ani, 36 de ani, respectiv 18 ani, din Sebeș, au fost prinși de polițiștii din Câmpeni, cu sprijinul polițiștilor din Zlatna.

Aparatul a fost restituit păgubitei, iar față de cei trei bărbați, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax