Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei bărbaţi din Vâlcea au “uitat” să plătească benzina la o staţie de carburanţi din Sebeş. Sunt cercetaţi pentru furt

Publicat

Marţi, 10 aprilie, la ora 10.00, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către administratorul unei staţii de carburanţi din oraş, cu privire la faptul că luni, la ora 24.00, persoane necunoscute au alimentat un autoturism cu 18,16 litri de benzină, fără a achita contravaloarea acesteia.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier Sibiu, au fost identificaţi principalii suspecţi de comiterea faptei, 3 bărbaţi, de 24, 28 şi 41 de ani, toţi din comuna Pauşeşti – Maglaşi, judeţul Vâlcea.

Faţă de cei 3 suspecţi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, precum şi în vederea recuperării prejudiciului şi stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax