Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei bărbaţi prinşi la furat de motorină în curtea unei societăţi de telefonie mobilă. Unul dintre suspecţi a scăpat de sub ochii poliţiştilor

Publicat

Trei bărbaţi, din localitatea Uricani, judeţul Hunedoara au sustras motorină, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 04.58, din incinta unei societăţi comerciale de telefonie mobilă din Almaşiu Mare.

Poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la 112 şi au constatat, pe baza probelor administrate, că principalii suspecţi ai furtului sunt Vasile A.C. (45 de ani), Lucian A.P. (38 de ani) şi Dumitru V. (36 de ani), toţi din Uricani.

În momentul în care au fost prinşi în flagrant, bărbaţii au fugit în pădure, abandonând recipentele cu motorină. Poliţiştii au plecat în urmărirea lor, dar au reuşit să îi prindă doar pe doi dintre aceştia, pe raza localităţii Balsa, judeţul Hunedoara. Vasile A.C. şi Lucian A.P. au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pe o perioadă de 24 de ore, în Centrul de Arestare Preventivă al IPJ Alba şi vineri urmau să fie prezentaţi Judecătoriei Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestării preventive.

În prezent, poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea şi prinderea celui de-al treilea suspect şi documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora. Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii IPJ Alba, motorina a fost sustrasă din rezervoarele aflate în incinta societăţii comerciale, iar prejudiciul estimat de păgubit se ridică la suma de 6.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax