Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei bătăuși din Alba Iulia, cercetați de polițiști. Au fost prinşi după ce au agresat un bărbat, anul trecut, pe strada Vasile Goldiș din municipiu

Publicat

tineri

BataieTrei bărbați din Alba Iulia sunt cercetați de polițiști pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, după ce, în 22 mai anul trecut, au bătut un alt bărbat, pe strada Vasile Goldiș din municipiu.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din Alba Iulia au identificat autorii faptei de lovire sau alte violențe, comisă în data de 22 mai 2016 asupra unui bărbat din Alba Iulia, aceștia fiind C.A. de 17 ani, C.C. de 43 de ani si B.G. de 19 ani, toți trei din Alba Iulia.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a constat că în data de 22.05.2016, în jurul orelor 21.30, în timp ce se aflau pe str. Vasile Goldiș din municipiul Alba Iulia, cei trei bărbaţi l-au agresat fizic, prin lovire cu pumnii și picioarele, pe C.A de 37 de ani, din Alba Iulia, pe fondul unor discuții în contradictoriu, cauzându-i leziuni.

În cauză, faţă de cei trei agresori se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax