Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei boxeri din Alba Iulia antrenați de Andrei Dărămuș au luptat la Cupa României. Luca Fățan a obținut medalia de bronz

Publicat

Sportivul din Alba Iulia, Luca Fățan, a participat recent la Cupa României la Box. Acesta a obținut o medalie de bronz. Tânărul pugilist albaiulian a câștigat un meci și a pierdut unul. 

Luca a participat alături de alți doi colegi de echipă, ai CSM Alba Iulia, la Drobeta Turnu Severin. Competiția s-a desfășurat între 4 și 10 martie 2024.

Cei trei sportivi sunt antrenați de Andrei Dărămuș.

Luca a fost recent și la competiția Dracula Open unde a obținut o medalie de argint, iar în finală a boxat cu un sport din Azerbaidjan.

Din Alba Iulia, la competiție au mai participat și Fabian Avram ( categoria 60 de kilograme) alături de Robert Bălaș ( 66 de kilograme).

Cei doi au fost la prima competiție sportivă. Aceștia au pierdut meciurile de debut și nu au mai avansat în competiție.

Însă, chiar dacă au pierdut, antrenorul lor, Andrei Dărămuș, se declară mulțumit față de prestația pe care au avut-o în ring.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax