Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei boxeri legitimați la CS Unirea Alba Iulia participă la Campionatele europene și mondiale din 2018

Publicat

Trei boxeri legitimați la CS Unirea Alba Iulia au fost selecționați la loturile naționale lărgite şi vor participa la competiții internaționale, în 2018. Andrei Potra, Iohann Bolca (ambii la tineret) și George Sebastian Bolca (la juniori) intră în Campionatele Europene și Mondiale de anul viitor.

Cei trei sportivi au fost cooptați în loturile de juniori și tineret în urma unui turneu de selecție, organizat la Iași în perioada 5-8 decembrie. George Sebastian Bolca (categoria 66 de kilograme) este elev al Școlii Gimnaziale din Berghin, Andrei Potra (69 de kilograme) este elev al Colegiului Militar ”Mihai Viteazul”, iar Iohann Bolca (75 de kilograme) urmează cursurile Colegiului Tehnic ”Alexandru Domșa”.

Sportivii, antrenați de Nicolae Paștiu, urmează să efectueze vizita medicală pentru participarea la aceste competiţii.

”În prag de sărbători am primit o veste extraordinar de bună. Mă bucur pentru clubul nostru și deopotrivă pentru performanțele celor trei sportive, pentru că nu e puțin lucru să ai șansa de participare și mai ales afirmare la competiții internaționale”, a spus directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, înființat 1974 și aflat în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, are în prezent șapte secții active: atletism, haltere, box, powerlifting, judo, orientare și tenis de masă. Promovează, cu prioritate, disciplinele, ramurile şi probele sportive cuprinse în programul jocurilor olimpice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax